Communiefeesten

  • De groep dient uit een minimum van 10 volwassenen te bestaan.
  • Wij bieden u een mooi gedekte tafel aan in een aangenaam kader.
  • Hiervoor kunt u kiezen tussen ons restaurant (rustiger) of de pergola (overdekt verwarmd terras aan de speeltuin).
  • Voor de kinderen kunt een menu samenstellen aan de hand van onze kinderkaart of u kunt dezelfde menu van de volwassenen kiezen (namelijk 1 menu voor 2 kinderen).
  • Indien u geen menu neemt, maar à la carte wenst te eten, kan u zoals altijd vanaf 2 dagen op voorhand reserveren. Dit betreft dan een gewone reservatie zonder mooie gedekte tafel en zonder ijslam.

U bent vrij om aan de hand hiervan zelf een menu samen te stellen.

Voor 2022 nemen wij géén nieuwe communiefeesten meer aan. U kan gewoon 2 dagen op voorhand een tafel reserveren om à la carte te komen eten.

Bij de plaatsbespreking vragen wij u een voorschot van 20% via uw kredietkaart. Gelieve te noteren dat wij op Pinksteren en Pinkstermaandag géén communiefeesten kunnen organiseren. De menu en de wijnkeuze dienen ten laatste 6 weken op voorhand meegedeeld te worden. Gelieve het juiste aantal personen ten laatste 4 dagen op voorhand mee te delen (dit aantal wordt dan ook aangerekend).

Wij vragen u om de dag van het feest contant, Bancontact of met een kredietkaart(Visa, Mastercard of American Express) te betalen.

Wij verzekeren u van onze beste zorgen opdat het feest geslaagd zou zijn.
Met vriendelijke groeten.

De familie Dossche

nl_BENederlands